Avantazhet e Data Center- it Nas Keeper

Lidhje Gigabit-ëshe

Privatësi të të dhënave tuaja

Të dhënat tuaja do të jene të mbrojtura edhe nga ana fizike

(vjedhje, zjarr, përmbytje, ndërprerje të energjisë)

Aksesimi i të Dhënave Tuaja Nga Kudo që Ndodheni


Suport Teknik 24/7

Suport Nëpërmjet Emailit dhe Visio

Supporti Dedikuar

Instalojme NAS-in Tuaj Në Një Data Center të SigurtProjektuar për të hostuar NAS-in tuaj

Ruajtja e të dhënave tuaja në serverin NAS të Instaluar në një nga Data Center-at tona të krijuar posaçërisht për të hostuar NAS tuaj.

Shpejtësi Gigabit-ëshe e Aksesimit

Ruajtja dhe aksesimi i të dhënave nga kudo ndodheni me një shpejtësi maksimale.

Siguri

Serveri juaj NAS është i instaluar në një Data Center të sigurt nga ana elektrike dhe monitorohet 24/7 s'është aspak dhe cloud publik (Google, Apple, Dropbox...).

Instalimi i Serverit NAS

Ne sapo marrim NAS-in tuaj nëpërmjet transportuesve ose disponueshëm postës, një prej teknikëve e instalon atë në një rrjet virtual privat (VPN).

Asistencë Teknike 24/7

Gjithmonë kemi një ekspert të për të kryer monitorimin dhe mirëmbajtjen e serverave dhe të rrjetit.

Mbështetje teknike me Email dhe me Visio

Një ekspert është gjithmonë në linjë për t'ju dhënë ndihmën nëpërmjet emailit dhe videothirrjeve.

Ndërhyrje fizike me kërkesën tuaj

Nëse do t'ju duhen ndryshime fizike në NAS-in tuaj, ju mund të kërkoni ndihmën e teknikëve tanë për të bërë ndryshimet e nevojshme.

Zgjidhni Serverin e Duhur dhe Niseni që Sot

Ne ofrojmë ruajtje të NAS-it në bazë të madhësisë dhe konsumimit të energjisë
Nëse hezitoni për sa i përket tipit të paketës: na kontaktoni dhe do t'ju informojmë në bazë të karakteristikave teknike të NAS-it tuaj për paketën e përshtatshme.

Pyetje rreth hostimit te NAS tuaj ne Data Centerin NAS Keeper

1Çfarë është NAS-i?
Një NAS (Network Attached Storage), është një kompjuter me një ose më shumë HDD. NAS është i lidhur me kabllo të rrjetit Ethernet dhe ofron shërbime në internet sipas llojit të tij. Brezi i tanishëm i NAS-it ju lejon të ruani skedarët tuaj, video, foto (është një cloud privat dhe personal), të mbajë faqen tuaj të internetit, serverin tuaj të postës elektronike, të shkarkoni automatikisht torrente, të transmetoni videot tuaja dhe plot gjëra të tjera. Ne presim të gjitha llojet e NAS-it në qendrën tonë të të dhënave, shumicën e kohës klientët tanë kanë Synology NAS ose QNAP.
2Çfarë është hostimi NAS Keeper?
Ju dërgoni NAS tuaj me postë ose me transportues. Pas marrjes, NAS Keeper instalon NAS-in tuaj në një Data Center dhe e lidh atë në një rrjet lokal të aksesueshëm përmes lidhjes së sigurt VPN.
3A duhet të kem një NAS për t'u hostuar nga ju?
Ne jemi në kontakt me ofruesit e shërbimeve IT në të gjithë vendin. Ne mund t'ju rekomandojmë një që t'ju ndihmojë të vendosni NAS dhe të transferoni të gjitha të dhënat tuaja aty.
4Pse duhet të hostoj NAS-in në një Data Center?
Një Data Center ofron monitorim 24/7 të NAS-it tuaj. NAS lidhet në një lidhje Gigabit-ëshe, që ofron aksesim të shpejtë të të dhënave tuaja nga kudo ndodheni.
5Si mund të futem në NAS-in tim?
NAS Keeper ju lejon akses në një rrjet lokal ku ndodhet NAS-i juaj. Ju futeni në këtë rrjet përmes një lidhjeje të sigurt Virtual Private Network (VPN).
6Mund të shkarkojmë torrente në Gigabit?
NAS-i juaj është i lidhur në internet me lidhje Gigabit-ëshe. Ju mund të programoni si zakonisht NAS-in tuaj për të shkarkuar torrente. Një nga avantazhet është se nëse një NAS tjetër në qendrën tonë të të dhënave ndan torrent-in e dëshiruar, NAS-i juaj e shkarkon atë jashtëzakonisht shpejt sikur të ishin të lidhur në të njëjtin rrjet me kabllo.
7Mund të shikoni ju çfarë ndodhet brenda NAS-it tim?
Ndryshe nga shërbimet e tjera të cloud-it (Google, iCloud, DropBox ...), NAS Keeper nuk mund të shohë se çfarë përmban NAS-i juaj: është një kuti e mbyllur dhe për këtë arsye është plotësisht privat. Ju jeni pronari ekskluziv i të dhënave tuaja. Ne nuk kemi akses në Hard Disk, përveç kur kemi kërkesa speciale nga ana ju, për shembull në rast nevoje për riparim.
8Çfarë ndodh nëse unë kam probleme me hard drive?
Në rast se vëreni një problem në njërin nga HDD, ju mund të kërkoni ndërhyrjen fizike të një tekniku për të shtuar ose ndryshuar një disk të dëmtuar të serverit tuaj NAS. Nëse preferoni të kujdeseni për të vetë, ju mirëpresim me takim në qendrën e të dhënave dhe ju sigurojmë një nga zonat tona teknike. Më në fund, nëse dëshironi, ne ju dërgojmë NAS-in tuaj me postë ose me transportues dhe do ta lidhim përsëri kur të dëshironi.
9Në cilën data center është NAS-i im?
Kur bëni porosinë, mund të zgjidhni qendrën e të dhënave që do të presë NAS-in tuaj. Aktualisht kemi dy në Francë (në Rhône-Alpes): e para është funksionale dhe e dyta është në ndërtim e sipër. Nëse preferoni, ne kemi një data center tjetër në Ballkan (në Shqipëri). Gjashtë data center të tjera aktualisht janë duke u ndërtuar në Evropë dhe në Afrikë.
10E kam një NAS në shtëpi, çfarë duhet të bëj?
Për siguri maksimale, ju e dërgoni atë në NAS Keeper për ta vendosur në një data center të sigurt, të aksesueshëm. Nëse doni të mbani një NAS në shtëpi, mund të dërgoni një NAS të dytë në NAS Keeper, për të dyfishuar ruajtjen e të dhënave tuaja, për të rritur elasticitetin tuaj dhe për të parandaluar çdo problem të vjedhjes, zjarrit, përmbytjes në shtëpi.

Formulari i Kërkesës për Hostim të NAS-it

Që të na besoni me hostimin e NAS-it tuaj, ne ju ftojmë që të përdorni formularin e mëposhtëm. Do t'ju kontaktojmë drejtpërdrejt për detaje teknike.

Mbiemri (i kërkuar)

Emri

Emeili (i kërkuar)

Telefoni

Hosting

Lloji i markës ose NAS